TENORIT LIEMESSÄ NÄYTTELIJÄT

JOUKO PUOLANTO

Jouko on näytellyt useissa kotimaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Teatterinäyttämöillä Puolanto on nähty muun muassa Suomen Kansallisteatterissa, Q-teatterissa, Teatteri Jurkassa, Ryhmäteatterissa, Mikkelin Teatterissa, Espoon Kaupunginteatterissa, Teatteri Eurooppa Neljässä ja Helsingin kaupunginteatterissa, sekä myös kesällä 2017 Mustion Linnan kesäteatterissa.

TUOMAS UUSITALO

Tume on suomalainen näyttelijä, ääninäyttelijä, laulaja ja muusikko. Hän on näytellyt kymmenissä televisiosarjoissa, elokuvissa ja teatteriesityksissä. Hän on jäsenenä Leningrad Cowboys ja Sleepy Sleepers -yhtyeissä.

RIKU KORHONEN

Riku valmistui teatteritaiteen maisteriksi 2002. Hän on ollut näyttelijänä mm. Seinäjoen kaupunginteatterissa, Mikkelin kaupunginteatterissa, Rauman kaupunginteatterissa ja Kokkolan kaupunginteatterissa. Hän on näytellyt myös useissa elokuvissa ja TV-sarjoissa. Riku on myös erittäin tunnettu ääninäyttelijä.

JAAKKO LOUKKOLA

Jaakko on turkulainen näyttelijä/ohjaaja. Hän on näytellyt mm. Linnateatterissa, Turun kaupunginteatterissa, Idea Teatterissa ja Väskin seikkailusaaren kesäteatterissa. Hänellä on myös takana lukematon määrä ohjaustöitä. Tällä hetkellä Jaakkoa voi nähdä Ylen Pikku kakkosessa.

MINNA PUOLANTO

Minna on suomalainen näyttelijä, tanssija, koreografi ja käsikirjoittaja. Hän on valmistunut Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi vuonna 1995 ja teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2005. Minna on tuttu lukuisista teatteri ja elokuvarooleista.

ANNIINA JOKINEN

Anniina on Suomusjärveltä kotoisin oleva näyttelijä/laulaja. Hän on näytellyt useissa teatteriproduktioissa. Hän on myös tuttu useista Teatteri Provinssin tuotannoista.

HANNMAIJA NIKANDER

Hannamaija on näytellyt Lohjan seudulla useissa näytelmissä. Kokemusta hänellä on myös dubbaus ja speakkerin töistä. Hän on myös esiintynyt muutamissa elokuvissa ja TV-sarjoissa.
Hannamaija oli myös kesällä 2017 Mustion Linnan kesäteatterissa.

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon